Over EN EN Tekst & Styling

Ons motto is ‘vasthoudend mooie dingen doen’. Hieruit putten wij onze energie en van die mooie dingen laten wij de mensen graag meegenieten. 

Sinds 1990 zijn wij actief met het organiseren van evenementen en het bedenken van sterke concepten voor een evenement vanuit een bestuurlijke functie of vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Het schrijven van teksten groeide hierbij heel natuurlijk uit tot een even belangrijk onderdeel van het palet van diensten wat onder de naam EN EN Tekst & Styling in 2012 werd ingeschreven bij de KvK.

Toen is de stap genomen om dit als bedrijf vorm te gaan geven.

Evenementen

Wij zijn van mening dat een evenement veel kans van slagen heeft wanneer er meerdere partijen uit de samenleving bij betrokken worden. Dat geldt voor kleinschalige en wellicht nog sterker voor grootschalige evenementen. Bij ons gaat het om verbinden en versterken. Wij kijken naar de sterke punten en versterken die. Wat wil de opdrachtgever en wat is mogelijk.

Dat wat mooi is ligt er al. Het hoeft alleen nog ontdekt te worden. 

Teksten

Bij evenementen zorgen wij voor een sprankelende en aansprekende beschrijving van het evenement. Schilderen met woorden, goed gedoseerd, niet te lang en lekker leesbaar. Van A tot Z.

Bij interviews  is het doel dicht bij het verhaal van de geïnterviewde te komen. Interviewen is vooral goed luisteren, aandachtig, met oor voor de essentie. Wat is de passie, waar ligt de kracht.

Bij teksten voor het bedrijfsleven gaan wij samen met de opdrachtgever kijken naar de kracht van het bedrijf en zoeken de toon die daarbij past. Een boodschap overbrengen in prettig leesbare taal in woorden die de lezer raken. Pas dan blijven ze hangen. 

styling

Bij evenementen zit het verschil in de details. De zorg die besteed wordt aan de aankleding straalt af op het evenement. Door ook hier aandacht aan te besteden versterken wij het evenement. Denk hierbij aan o.a. aankleding, locatiekeus en passende PR.

compleet pakket

Vormgeving en fotografie zitten in ons netwerk. We vullen elkaar aan en vormen een soepel werkend team en stellen dezelfde eisen aan kwaliteit.