Huiskamerconcertjes

Een huiskamerconcert is een intieme culturele belevenis. Door de bescheiden ruimte waarin wordt opgetreden is er een directe verbinding tussen luisteraar en uitvoerende(n). Dat is de kracht van deze opzet.

Op drie bijzondere locaties in de historische binnenstad van Dokkum bezoeken de gasten  een gevarieerd muzikaal programma in combinatie met een wijnproeverij. Na afloop van elk optreden gaat het publiek naar de volgende locatie. De gekozen locaties zijn altijd op loopafstand van elkaar.

Mooie huizen van binnen laten zien, cultuur in haar meest pure vorm aanbieden, met een glas wijn in de hand: dat is waar huiskamerconcerten ‘Tussen de schuifdeuren’ voor staat. Voor alle mensen die van buiten de stad komen is het een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de gulle gastvrijheid van Dokkum. 

informatie:                                                             

Datum concertjes: 30 oktober 2016
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Prijs concertjes & wijnproeverij: € 17,50 p.p.                                                                         Prijs Arrangement Huiskamerconcertjes: € 39,00 p.p. (concertjes inclusief een goed diner na afloop in Grand Café de Waegh)

 

inschrijven  of meer informatie?

via het formulier op de contactpagina